UTDRIKNINGSLAG

UTDRIKNINGSLAG UTDRIKNINGSLAG UTDRIKNINGSLAG UTDRIKNINGSLAG UTDRIKNINGSLAG UTDRIKNINGSLAG UTDRIKNINGSLAG UTDRIKNINGSLAG UTDRIKNINGSLAG UTDRIKNINGSLAG

UTDRIKNINGSLAG

Vossamoro er eit populært valg når bruder og brudgommar skal feirast. Me arrangerar sosiale og morosame aktivitetar som Meistermøte, Boblefotball og Vossa Duellen. De får gode rabattar dersom de ynskjer ei pakkeløysing med to aktivitetar. Her kan de til dømes få Meistermøte og Boblefotball til kun kr. 700 pr. person. Alle desse aktivitetane kan de lesa meir om på nettsida vår, eller de kan ta kontakt med Vossamoro for meir informasjon. Aktivitetane vert avslutta med ei oppsummering av resultata og premiering av det beste laget. Med våre aktivitetar kan me garantera at det vert god stemning og mykje moro. Me kan og ordna overnatting i hytter i Bavallen og servering.
Bavallstunet har alle rettigheiter og serverar forfriskningar og varme rettar på bestilling.

Tilbakemelding frå ein av gjestene våre:
“Takk for ein kjempe morro ettermiddag forrige lørdag! Syns det var skikkeleg kjekt, og det gjorde resten av gjengen også. Brura syns det var ein fantastisk dag, og likte spesielt godt aktivitetane me hadde med deg! :)”

For meir informasjon eller bestilling av aktivitetar:

Vossamoro mobil: 95982065
E – post: gunvor@vossresort.no