FOREDRAG

FOREDRAG FOREDRAG FOREDRAG FOREDRAG

FOREDRAG

På kanten av en foss og mange normer
Foredragsholder er Mariann Sæther, hun er 36 år gammel og kommer fra Otta i Gudbrandsdalen. Hun har en bakgrunn som jazzballettdanser, synkronsvømmer, rytter, håndballkaster, svømmer og drillpike. Som 17-åring prøvde hun kajakk for første gang, og siden har hun reist og padlet i mer enn 50 land. Hun har vært på det norske landslaget siden 1999, og representert Norge i 9 verdensmesterskap. Hun har padlet utallige fosser i inn-og utland, og i 2011 ble hun utpekt som «Rider of the Year» av det internasjonale padlemiljøet, bransjens mest prestisjetunge pris.

I dag driver hun firmaet Soria Moria Adventures, og foruten å pushe seg selv mer enn noen gang på elva, har hun også igjen funnet fram skiene. Hun er lektor ved Voss gymnas, men takket være en svært forståelsesfull arbeidsgiver, og ikke minst elever, bruker hun fremdeles mye tid på konkurranser og ekspedisjoner verden rundt.

På kanten  –  av en foss og mange normer, er et multimediashow rettet mot alle typer publikum som vil ha et inspirerende og tankevekkende foredrag om det å være et selvstendig individ med egne ideér og målsettinger, men som samtidig tydeliggjør at det å være en del av et fellesskap (samfunn/jobb) innebærer at man må forholde seg til sosiale normer og ansvar både på både jobb og privat.

  • om å se muligheter der andre ser begrensninger
  • om å pushe egne grenser
  • om å nå mål og overvinne hindringer
  • om å være et selvstendig individ med egne tanker, mål og ideer, men samtidig takle de krav som stilles f.eks på jobb og generelt i samfunnet
  • om å bruke kunnskap man tilegner seg i ekstremsport i det daglige livet

Alle presentasjonene er 45 minutter lange, og innholder både bilder og videoklipp. De kan også bli skreddersydde for å passe ditt publikum eller interesseområde.
Pris fra kr. 5000.

Link: Soria Moria Adventures

Ta kontakt for meir informasjon:

Vossamoro mobil: 95982065
E – post: gunvor@vossresort.no